Webdesign: Studio Reload
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Morsø 5400-serie, hedendaags en modern

Klik om te vergroten
Morsø 5448
Klik om te vergroten
Morsø 5470

De nieuwe 5400-serie van Morsø is geïnspireerd door de geschiedenis. Met zijn zichtbare scharnieren, de oude klep en handgreep in zwart bakeliet grijpt hij terug naar de oude conventionele ovens. Daarnaast geven de strakke lijnen en het grote glas een moderne tint aan het geheel.

De 5448 op ladeblok heeft een karakteristiek voorzijde van zwart glas en door zijn zachte vormen heeft het iets weg van touch screen. Door de ribbels aan beide zijden krijgt het geheel nog meer weg van de oude ovens.

De 5470 is het wandmodel van de serie, welke evenals de 5448 van gietijzer is gemaakt. Door het strakke model van de 5400-serie aan de wand te hangen komen de details van de traditionele ovens nog meer tot hun recht en krijgt het een gevoel van lichtheid.

De 5400-serie is gebaseerd op het convectieprincipe en heeft wederom een fantastisch schone en efficiënte verbranding. De kachel is eenvoudig te regelen door de enkele klep waarmee de lucht, verbranding en warmte-toevoer tegelijktijd worden geregeld. De kachels van de 5400-serie zijn geschikt voor het verwarmen van ruimten van 45 tot en met 120 m2.