Webdesign: Studio Reload
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Jydepejsen Trendline, van deze tijd

Klik om te vergroten
Trendline 1, glastop
Klik om te vergroten
Trendline 1, speksteen
Klik om te vergroten
Trendline 2, glastop
Klik om te vergroten
Trendline 2, speksteentop
Klik om te vergroten
Trendline 3, speksteen
Klik om te vergroten
Trendline 3, glastop

De  JydepejsenTrend-line verwijst naar de tendensen van deze tijd, die als uitgangspunt voor het ontwerp van deze kachel dienden. Klein en elegant, met een modieuze afgeronde vorm en een grote brandkamer. Het speciale ontwerp maakt de Jydepejsen Trend-line geschikt als hoek- of wandmodel, waarbij alleen de topplaten verschillend zijn. De Jydepejsen Trend-line is gebouwd voor een lang leven, met hoogwaardige details zoals een gietijzeren binnenframe, bodem en rookklep.

 

De Jydepejsen Trend-line bestaat uit verschillende varianten:

  • De Jydepejsen Trend-line 1, deze is leverbaar in zwart of grijs staal met of zonder speksteen bovenplaat. Ook is deze leverbaar in volledig spekstenen ommanteling.
  • De Jydepejsen Trend-line 2, dit is een variant op de Trend-line 1, deze staat namelijk op een draaivoet. Deze voet kan in beide richtingen 45o draaien. U kunt zo in meerdere richtingen van het vlammenspel genieten. De Jydepejsen Trend-line 2 is als enige model niet in volledig speksteen leverbaar.
  • De Jydepejsen Trend-line 3, heeft dezelfde eigenschappen als de Jydepejsen Trend-line 1, maar het model is hoger. Hierdoor ontstaat er een groter houtvak, waardoor er uitstekende opbergmogelijkheden ontstaan.

 

Ook deze kachel van Jydepejsen heeft een uitstekend rendement van 81% en een nominaal vermogen van 6 kW. Dit maakt de kachel geschikt voor het verwarmen van oppervlakten van 50 tot en met 160 m2.