Webdesign: Studio Reload
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Contura 685, natuurlijke blikvanger

Klik om te vergroten
Contura 685

De Contura 685 is de kachel van de vele mogelijkheden en kan even goed vrijstaand in het midden van de kamer worden geplaatst als langs de wand. Waar u ook voor kiest, de Contura 685 houtkachel met zijruiten is altijd de natuurlijke blikvanger in de kamer.

De Contura 685 is het zuilmodel van de 600-serie, een smaakvol accent in elk huis. Door de nieuwe zijruiten is het vuur beter zichtbaar. Ook wordt hierdoor het licht van het houtvuur verder door de kamer verspreid dan voorheen.

Net als de overige kachels van de Contura 600-serie houtkachels heeft de Contura 685 van het Zweeds nationale test- en onderzoeksinstituut een P-merk ontvangen. Dat houdt in dat de Contura 685 voldoet aan eisen die aanzienlijk strenger zijn dan de Europese regels.

De Contura 685 kan worden voorzien van diverse accessoires. De bovenplaat en het vak zijn verwisselbaar voor een optimale keuzevrijheid. De unieke draaischijf van Contura, waardoor het mogelijk wordt om de kachel te laten roteren is ook zeergeschikt voor de Contura 685. De Contura 685 is in de kleuren grijs en zwart verkrijgbaar.