Webdesign: Studio Reload
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Contura 510 style, ronde, zachte lijnvoering

Klik om te vergroten
Contura 510 style

Het basismodel van de  Contura 500-serie is de Contura 510 Style houtkachel. Dankzij het strakke en functionele ontwerp past dit model in zo goed als alle huizen. Verwarming en blikvanger in fraaie combinatie. 

De vormgeving van de Contura 500-serie valt vooral op door de ronde, zachte lijnvoering, Het intrigerende spel van het vuur is goed waarneembaar dankzij de hoge keramische ruit. Door de vereniging van een modern uiterlijk met een uiterst effectieve verbrandingsruimte biedt deze Contura 510 Style bovendien een aangename extra warmtetoevoer. Een oase van gezelligheid in eigen huis.

Contura 510 Style, metalen basisuitvoering zonder zijruit. Behandeld met een bestendige smaakvolle, grijze lak. De bovenzijde van de Contura 510 style is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen wat betreft materiaal en uiterlijk. U kunt kiezen uit gietijzer, speksteen of stalen lamellen. De ruimte onder de Contura 510 style kan worden gecompleteerd met verschillende opties. U kunt kiezen uit een handig houtvak, voetstuk of een uittrekbare opberglade.